З MD Fashion app простіше!
Відкрити у додатку MD Fashion
Відкрити
Додатково -5% при оплаті карткою на сайті. Деталі
044 585 50 40
29 квітня 2024

Gant: що це за бренд?

Gant: що це за бренд?

Історія GANT, чий бренд народився в 1949 році, нерозривно відноситься до розповіді про сорочки.

Гант, чия фірма була побудована Бернаром Гантмахеру, якому було всього 17 років, коли він приїхав до Нью-Йорка з України в 1907 році і заробляв собі на життя, працюючи багато годин у швейній промисловості. Через кілька років він повернувся до Нью-Йорка і заснував у Брукліні свою компанію з пошиття сорочок Par-Ex, яка виробляла сорочки для інших марок. Завдяки своїм широким знанням у галузі виготовлення матеріалів та деталізації сорочок він швидко зарекомендував себе як виробник одних із кращих сорочок в Америці.

Хоча в той час він шив сорочки для інших роздрібних продавців, пан Гантмахер незабаром завоював репутацію в галузі завдяки якості своїх сорочок, пошитих на замовлення. У міру того, як його репутація зростала, Гантмахер почав додавати свій власний стриманий товарний знак GANT — невеликий діамант з літерою «G» усередині — на поділ своїх сорочок як знак фірмової якості Gantmacher. Цей, здавалося б, маловідомий знак, що втілював чудову якість та безпрецедентну увагу до деталей, у результаті допоміг зміцнити місце GANT в історії американського чоловічого одягу.

Але тільки в 1949 році, за підтримки своїх синів Марті та Еліота, Бернард Гантмахер повністю заснував Gant, звідки бренд і почав свій стрімкий розвиток. Багатьох згодом почало цікавити, як вимовляється бренд Gant. Але все досить просто, бренд gant читається як «гант», це початок прізвища засновника Бернара Гантмахера. Американська економіка, що бурхливо розвивалась, в повоєнні роки відкрила величезні можливості для Гантмахера, а його сорочки стали символом «елегантного, але невимушеного» образу, який домінував у ці квітучі роки і в наступні часи. Після 1971 року компанія зібралася посилити різноманітність своєї пропозиції, включивши до неї штани, краватки, сорочки-поло для регбі тощо. У 2008 році GANT перейшла у володіння швейцарської роздрібної групи Maus Freres, де зараз знаходиться її штаб-квартира. Сьогодні GANT виробляє продукцію по всьому світу, включаючи Азію, Африку, Східну Європу та Європу.

Фірмовий стиль GANT

Є багато причин, через які одяг gant, чий бренд став незамінним, зараз дуже популярний. Крім репутації якості, були також популярні унікальні аспекти конструкції сорочки, які цінувалися власниками та які важко було імітувати конкурентам. "Ідеальний рулон" - форма, утворена передніми краями коміра з гудзиками і "вільною петлею" ззаду, що дозволяє підвішувати і зберігати сорочку без складок. Складка на спині сорочки давала власнику велику свободу рухів та комфорт без шкоди для стилю, зовнішнього вигляду та структури сорочки. «Планка з гудзиками» на спині сорочки гарантує, що краватка залишиться на місці, а комір не задиратиметься.

Тканини для виробів

Більшість сорочок, чия фірма Гант, виготовлені лише з бавовни. Тому що бавовна дихає, довговічна і зручна в носінні. Для визначення справжньої якості бавовни важливою є довжина бавовняного волокна. Чим вони довші, тим зручніше носити матеріал.

Місія компанії GANT

Філософія GANT підкріплена прагненням компанії завжди виробляти економним та екологічно чистим способом. GANT робить кроки, щоб зробити свій виробничий процес прозорішим, і прагне до 2030 року розповісти історії про те, звідки беруться його продукти і як вони були виготовлені від початку до кінця. Вони отримують волокна з найнадійніших джерел і з гордістю пропонують відповідну шерсть, пух та перероблений поліестер. Їхня вовна надходить з ферм, де немає мулінгу і які дотримуються П'яти свобод, визначених Всесвітньою організацією охорони здоров'я тварин. Пух GANT не піддається вищипуванню живих тварин, збору линяння та примусового годування. Коли GANT не може використовувати у виробництві натуральні волокна, він використовує перероблені синтетичні волокна. Гант, чий бренд усвідомлює обмеженість ресурсів нашої планети, з великою повагою ставиться до навколишнього середовища та має чіткі цілі щодо скорочення свого впливу та впливу своїх постачальників.

Тепер, коли ви запитаєте, що за бренд Gant, ви вільно зможете відповісти, що це компанія з успішним стилем, який легко носити, в якому можна буквально щось одягнути і виглядати елегантно і стильно. Їхня пристрасть до якості, яка виходить з їхньої спадщини та походження, а також їхня прихильність до сталого розвитку та екологічно чистих джерел сировини, втілили бренд, якому можна довіряти. Тепер ви можете знайти їхні чудові продукти в магазинах або на сайті MD-Fashion!

  •  1  2
    13
    S M L XL XXL Чоловіча біла футболка REG ARCHIVE SHIELD SS Gant Чоловіча темно-синя футболка REG ARCHIVE SHIELD SS Gant Gant Чоловіча темно-синя футболка REG ARCHIVE SHIELD SS Gant 1 992 грн 2 490 грн
    -20%
  •  2  3
    18
    S M L XL XXL Чоловіче зелене худі REG SHIELD HOODIE Gant Чоловіче помаранчеве худі REG SHIELD Gant Gant Чоловіче помаранчеве худі REG SHIELD Gant 3 075 грн 5 490 грн
    -43%
  •  3  4
    11
    S M L XL XXL Чоловіче біле худі REG TONAL SHIELD Gant Чоловіче темно-синє худі REG TONAL SHIELD Gant Чоловіче бежеве худі REG TONAL SHIELD Gant Чоловіче жовте худі REG TONAL SHIELD Gant Чоловіче бордове худі TONAL ARCHIVE SHIELD Gant Чоловіче синє худі REG TONAL SHIELD Gant Gant Чоловіче синє худі REG TONAL SHIELD Gant 3 523 грн 6 290 грн
    -43%
  •  4  5
    12
    S M L XL XXL Чоловіча біла сорочка REG OXFORD SHIRT Gant Чоловіча блакитна сорочка REG OXFORD Gant Gant Чоловіча біла сорочка REG OXFORD SHIRT Gant 3 992 грн 4 990 грн
    -20%

Де придбати GANT?

  • Gant Київ ТРЦ "Cosmo Multimall", вул. Вадима Гетьмана, 6, 3 поверх,
  • Gant Київ ТРЦ "River Mall", Дніпровська набережна, 12,
  • Gant Харків ТРК "Nikolsky", вул. Григорія Сковороди, 2а,
  • Gant Одеса Катерининська 18г,
  • Gant Львів ТРЦ "Victoria Gardens", вул. Кульпарківська, 226а.